Gelateria Brunelli in Senigallia

Mooiste herinnering van Mark – Senigallia

Mark Lemmens deelt zijn mooiste herinnering met ons.

Mark: Ik heb 2 seizoenen de B&B Numero Sette in Cingoli (Marche) uitgebaat, samen met een goede vriendin. Het Italiaanse leven en passie voor Italia zitten diep in mij geworteld. Ik ken de streek goed, net als de producten en de mooiste adresjes.

Boek hier jouw vakantie:

Gelati zijn voor mij onlosmakelijk met het rijke sociale en gastronomische Italiaanse leven verbonden. Gelateria Brunelli in Senigallia (Marche) behoort tot de beste van Italië en dat proef je meteen.

Portico Ercolani

Het is een van mijn favoriete adresjes. De foto schoot ik net op het juiste moment en is voor mij dierbaar omdat die foto geen uitleg nodig heeft en mij met een big smile laat terugverlangen naar deze geweldige plek!

Rotonda a Mare

Senigallia
Historische badplaats aan de Adriatische kust
De historische badplaats Senigallia ligt tussen Pesaro en Ancona aan de Adriatische kust. Het is de perfecte vakantiebestemming omdat alle ingrediënten aanwezig zijn; strand, gezellig centrum, natuur en andere steden in de buurt om te bezoeken.

https://www.booking.com/city/it/senigallia.nl.html?aid=339152;label=city-senigallia-OA2nP93lSU0*kskp4qioiQS392213747429:pl:ta:p165:p2:ac:ap:neg:fi:tiaud-285284111406:kwd-289241058:lp9064090:li:dec:dm:ppccp=UmFuZG9tSVYkc2RlIyh9YSz9NH8e0pLLvZ-8phCs5uU;ws=&gclid=EAIaIQobChMIk_-WtdSz6gIVC9iyCh0MgA1TEAAYASAAEgKBAfD_BwE

Ciao Jennifer en Anja

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *