Wij hebben jouw hulp nodig

Kees en Anja vertellen over hun situatie van Casa in Bocca al Lupu door het Coronavirus.Het Coronavirus heeft ons allemaal in de greep! Heel Italië ligt plat en in Nederland wordt het ook steeds gevaarlijker. Helaas hebben wij hier ook veel ongemakken van. Zo is er sinds februari 2020 geen enkele boeking meer binnengekomen, terwijl de vaste lasten wel doorlopen voor ons. Het is verschrikkelijk dat we de betalingen binnenkort niet meer kunnen voldoen. Casa in Bocca in Lupo is in gevaar. Onze droom is in gevaar. Het is moeilijk te bevatten dat we dit bericht aan jou moeten schrijven, maar het is nodig!

Wij hebben heel hard gewerkt om alles op te bouwen en hopen dat het allemaal niet voor niets is geweest!

Casa in Bocca al Lupo is een kleinschalig vakantie complex in de regio Piemonte in Italië, in de provincie Cuneo. De provincie van Barolo (wijn), Alba (Witte truffel) en Bra (kaas), maar ook van Clavesana. Een kleine gemeenschap, waar momenteel bars, restaurants en zelfs enkele kleinere buurtsupermarkten dicht zijn gegaan.

Wij vragen daarom om hulp. Hulp van iedereen, maar uiteindelijk ook voor iedereen….voor de kleine ondernemers in onze omgeving die wellicht door ons weer hun kleine winkeltje of barretje kunnen openhouden. In de steden zingt men nu vanaf de balkons om het (financiële) leed te verzachten.

Wij zoeken Pre-bookeneers  mensen die op voorhand betalen en later bij ons boeken, tegen gereduceerde tarieven.

Wat bieden we aan:

– Een week vakantie, verblijf in een van de ruime appartementen

– Het totale huis (drie appartementen) huren met bevriende gezinnen

– Vakantie voor een familie tot 12 personen

– Genieten van het Collisioni festival met beroemde artiesten in Barolo (juni)

– Wijnreizen in oktober (lange weekenden), maar ook personeelsuitjes/ incentives/vriendenreisjes

– Winterwijnreizen in december en januari 2021 (skiën, wijn cultuur en evt strand)

Wij hopen dat we deze tegenslag gaan winnen dankzij jullie hulp!! Maar ook, dat we hiermee Italië, maar vooral onze Italiaanse buren mee helpen opbouwen!

Daarnaast zijn wij van plan om een benefiet concert te organiseren in ons dorp Clavesana ten behoeve van de bewoners die het moeilijk hebben daar. Hier zullen we jou binnenkort meer over vertellen.

Wil je meer weten over Pre-bookeneers bel ons dan, we willen het je met alle liefde uitleggen: Anja 06-40802868 of Kees  06-28892920. Op onze website vind je meer foto’s en informatie over onze Casa: www.casainboccallupo.nl

Ci Vediamo, Kees en Anja

Veel liefs Anja en Jennifer – Passie voor Italia

Published by

One thought on “Wij hebben jouw hulp nodig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *