Wandel puzzeltocht door Rome

Wanneer je naar Rome gaat kun je verschillende tours boeken om de stad te verkennen. Je kunt een gids inhuren, je kunt een tour per fiets boeken bij o.a. https://www.bajabikes.eu/nl/ en met een gespecialiseerde gids door Rome fietsen óf je gaat op eigen houtje de stad verkennen.

Book Your Tour

Book Your Tour is hierop ingesprongen en heeft een mooie tour bedacht die je zelf kunt doen met ook leuke opdrachten! Een puzzeltocht door Rome.

Hoe werkt Book your Tour

Je kan de tour in Nederland kopen via: https://www.bookyourtour.nl/LosseProducten/Details?id=32&reseller=passiavooritalia. Wanneer je de tour hebt gekocht ontvang je een e-mail met daarin de uitleg en de spelcode. Je download de ‘spellenapp’ app welke beschikbaar is voor Apple en Android en voert dan wanneer je in Rome bent de spelcode in.

Boek hier jouw vakantie:

Bezoek alle hoogtepunten van Rome

Als je ingelogd bent zie je dit kaartje. Hier kan je op in- en uitzoomen (net zoals google maps zeg maar).  Het is dan de bedoeling dat je van nummer naar nummer loopt. Wanneer je binnen 25 meter van het nummer bent gekomen, kan je inchecken en krijg je de vraag te zien die je moeten beantwoorden. Bij een goed antwoord krijg je punten en bij een fout antwoord niet. Op deze manier kom je langs de hoogtepunten van Rome.

Hoe lang is de tour door Rome?

Wanneer je nummer voor nummer afgaat loop je ongeveer 7 kilometer. Maar het staat je vrij om eerst naar nummer 1 te gaan en dan naar nummer 26.

Prijs Book Your Tour

Doordat de tour zonder begeleiding wordt aangeboden is de prijs heel laag. Normaliter betaal je voor een stadstour circa 15 euro per persoon en zit je vast aan de tijden waarop de tour gegeven wordt. Bij Book Your Tour betaal je 15 euro per tour! Het is aan jou hoeveel mensen er mee doen.

Tegen elkaar spelen

Je kan eenvoudig tegen elkaar spelen door 2 tours af te nemen, 2x boeken dus. Je kan dan zelf in groepjes op pad gaan. Aan het einde van de tour, wint de groep met de meeste punten. Leuk om de puzzeltocht een extra element te geven.

Naar Rome

Ben je geïnteresseerd in zo’n leuke tour door Rome? Kijk dan op https://www.bookyourtour.nl/LosseProducten/Details?id=32&reseller=passiavooritalia. We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt.

Passie voor Italia

Heb je zelf ook leuke tips over Italië die je wilt delen met onze volgers?

Of wil je jouw bedrijf of accommodatie promoten, neem dan contact op met ons: passievooritalia@gmail.com.

We horen graag van jou :).

A presto,

Anja en Jennifer

Dit artikel bevat gesponsorde links.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *