Genieten bij Casa in Bocca al Lupo

Italië Piemonte Langhe Clavesana.

Vakantie, er lekker even tussenuit gaan en genieten. Genieten van rust, van mooie natuur en natuurlijk een andere cultuur. In Casa in Bocca al Lupo beleef je de passie van Italië, zoals het hoort. Niet overlopen door toeristen, in het gebied waar de lekkerste wijnen – Barolo als koning der wijnen – vandaan komen, waar slowfood is ontstaan en idyllische plaatsjes je uitnodigen om er een (h)eerlijke pranzo te eten…

Pranzo bij IL GrecAle in Novello

Casa In Bocca al Lupo heeft drie comfortabele en vooral zeer ruime (85m2) appartementen met een prachtig zwembad van 8 x3 meter, waar je kunt genieten van de rust en stilte van de natuur en het geweldige uitzicht op wijnranken en de Alpen!

Dit jaar kunnen gasten op aanvraag gebruik maken van allerlei culinaire activiteiten en sportieve bezigheden. Een mooie fles wijn staat klaar om je welkom te heten.

Boek nu, want de boekingen komen volop binnen.

Zwembad Casa in Bocca al Lupo

BBQ bij Casa in Bocca al Lupo

Ci Vediamo

Jennifer & Anja

Voor meer info ga naar http://www.casainboccaallupo.nl

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *