Dame gezocht voor droombaan bij Little Dolce in in Lecce

Joelle van B&B Little Dolce zoekt jou.

Kamer Little Dolce

G E Z O C H T // Dames voor een droomvakantiebaan onder de Italiaanse zon.

Een sfeervolle bed and breakfast in het hart van de barokke stad Lecce, volop zon en de Malediven van Salento om de hoek. Mocht je dit aanspreken dan is dit jouw droomvakantiebaan!

Terras Little Dolce

De vacature
Voor mijn gezellige en sfeervolle bed and breakfast zoek ik in oktober 2020 vlotte dames die mij komen helpen met een aantal werkzaamheden. Je werkt ongeveer 4 uur per dag in ruil voor een slaapplaats en ontbijt. Eventuele extra werkzaamheden tegen een vergoeding zijn bespreekbaar.

Hier ben ik naar op zoek
Ik zoek ambitieuze dames die service gericht zijn, efficiënt kunnen werken en klaar staan voor de gasten. Ben je een vlotte, spontane en gemotiveerde dame met pit die zelfstandig kan werken en verantwoordingen op zich kan nemen en één maand beschikbaar is? Dan ben ik op zoek naar jou! Mail een goede en originele motivatie met een foto en cv naar joelle@littledolce.nl en wie weet kom jij werken en genieten in het barokke hart van Puglia.

Zonnige groetjes,

Joelle – www.littledolce.nl  00393208748588

Instagram – @little_dolce_bedandbreakfast

Facebook – @littledolce

A Presto Anja en Jennifer

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *