WIN – Een Italiaans etentje voor 2 bij Cacio e Pepe

Doe mee en win een etentje voor twee bij het knusse Italiaanse restaurant Cacio e Pepe in Aalsmeer.

Cacio E Pepe

Cacio e Pepe is een jong en verfrissende Italiaans restaurant dat gevestigd zit in Aalsmeer dat naar een leuke en snelle service streeft!

Liefde voor eerlijk eten

De liefde voor koken proef je terug op je bord. Cacio e Pepe gaat steeds op zoek naar de beste ingrediënten, rekening houdend met het seizoen en met respect voor dier en milieu. Bij elk gerecht of product kunnen de gastheer en gastvrouw meer vertellen over de oorsprong en herkomst. Cacio E Pepe is voor hen geen werk, maar een ‘thuis’, waar ze je graag ontvangen en in de watten leggen.

Meedoen

Like @passievooritalia2 en restaurant @caciopepe.aalsmeer en tag degene met wie je wilt eten. Maak zo kans op een etentje voor twee bij het knusse Italiaanse restaurant Cacio e Pepe in Aalsmeer. De winnaar krijgt voor twee personen een pizza of pastagerecht naar keuze en een drankje (sterke drank niet inbegrepen).

Uitslag

Op vrijdag 3 januari maken we de winnaar bekend. Veel succes en tot gauw weer.

Ciao Anja en Jennifer

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *