WIN EEN ITALIAANS WIJNPAKKET

Voor de feestdagen verloot Amico del Vino een prachtig verrassingspakket met 3 Italiaanse wijnen!

Hoe kun je dit mooie verrassingspakket winnen:

Volg @amicodelvino op Facebook en Instagram.

Volg @passievooritalia op Facebook en Instagram.

Wil je het verrassingspakket voor jezelf of iemand anders winnen, laat ons dan weten wat jouw motivatie is of tag degene die dit mooie pakket verdient.

De winnaar wordt op vrijdag 20 december bekend gemaakt.

Leuk detail is dat Edwin een beschrijving van de wijn toevoegt én een suggestie voor bij het eten maakt. Ook ontvang je een leuk Italiaans cadeautje.

Edwin van der Fluit heeft een prachtig bedrijf Amico del Vino waarin hij zijn passie voor Italiaanse wijnen deelt met echte wijnliefhebbers. https://www.amicodelvino.nl/

wijnproeverij aMICO DEL VINO:

Edwin geeft ook wijntrainingen en wijnproeverijen! De wijnproeverijen staan helemaal in het teken van het mooie Italiaanse leven waarin hij graag deze sfeer aan jullie wil overbrengen.  Tijdens de wijnproeverijen krijg je ook een uitgebreide uitleg over de wijnen die worden geschonken. Ook neemt Edwin je mee door de diverse en fantastische wijngebieden van Italië. Mocht je interesse hebben in een wijnproeverijen check dan op de site onder de link “proef Italië”.

Antipasti

Tijdens deze proeverijen kan je genieten van 100% authentieke Italiaanse wijnen daarbij serveert Edwin heerlijke Italiaanse antipasti.

oLIJFOLIE AMICO DEL VINO

Naast de verkoop van Italiaanse wijnen kun je bij Edwin ook terecht voor mooie Italiaanse olijfolie. De olijfolie is met grote zorg geselecteerd! Alles is te koop bij Amico del Vino.

https://www.amicodelvino.nl/

Fijne dag 🙂 Anja en Jennifer

 

 

Published by

4 thoughts on “WIN EEN ITALIAANS WIJNPAKKET

  1. Koop altijd cadeautjes voor de anderen voor Kerst ,maar dit is een heerlijk cadeautje voor mezelf om lekker samen met mijn man van te genieten 😋😋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *