Win een online cursus Italiaans

Suzanne, van de Italiaanse talenschool voor Italiaanse les ‘Lettere’, speelt voor Sinterklaas en geeft een online cursus Italiaans weg t.w.v. € 249,00.Op 21 februari 2020 gaat de tweede editie van de online beginnerscursus Italiaans van Lettere van start. In 12 weken leer je op een leuke en interactieve manier Italiaans zodat je je nog vóór de zomer klaarstoomt voor je vakantie in Italia!  

Hoe kun je meedoen:

Volg @Passievooritalia2

Volg Facebook @LettereTaaltrainingen

Volg Instagram @letteredenhaag

Laat onderaan de pagina weten waarom jij of iemand anders deze prijs zo graag wilt winnen.

De live dag van de eerste editie van de online cursus waar we met een klein groepje alle stof van de online cursus geoefend en herhaald hebben.

Als je er ook bij bent op de live dag in juni in Den Haag, gaan we alle stof van de cursus nog eens op de echte Lettere-manier oefenen!

Je kunt alles over de online cursus lezen op de website van Lettere: https://www.lettere.nl/onlinecursus/

Oproep: Heb je een leuk filmpje of goeie tips, stuur het dan naar passievooritalia@gmail.com

Ciao Anja en Jennifer

 

Published by

12 thoughts on “Win een online cursus Italiaans

 1. Dol op Italië…
  En de prachtige taal.
  Ik ga graag naar Italië op vakantie. Eerste vakantie met mijn lief was naar Sicilië… Onze “verlate” honeymoon was ook daar. November vorig jaar.
  Zou graag de taal leren met mijn man.
  Zodat we een volgende keer, net iets meer kunnen… dan alleen twee cappuccino’s bestellen…

 2. Mijn moeder is half Italiaans maar helaas ben ik niet tweetalig opgevoed… nu heb ik gelukkig wel een redelijke basis opgebouwd door mijn uitwisseling naar Rome!
  Daarnaast is mijn vriend Roberto half Italiaans en riep hij vorige week ineens “Lau je moet echt je Italiaans gaan uitbreiden voor straks bij de familie” (No pressure… haha)
  Dus deze winactie win ik echt heel heel graag! Zou geweldig zijn om indruk te kunnen maken op zijn opa en oma! 🙂
  Liefs,
  Laura

 3. Vanaf jongs af aan heb ik met mijn ouders vele zomers in Italië doorgebracht. Elke keer dat we gingen verbleven we op een ander adres, meestal een agriturismo. Daardoor hebben we inmiddels bijna heel Italië gezien en is mijn liefde voor dit land net zo groot als die van hen. Op dit moment ben ik bezig met mijn eindexamens en daarna wil ik graag, tijdens een tussenjaar, een halfjaar naar Italië om te werken bij een agriturismo. Om daar vloeiend Italiaans te kunnen spreken zou deze cursus perfect zijn!

 4. Mijn zoon werkt sinds september in Italië en woont daar samen met zijn Italiaanse vriendin.
  Ik wil graag Italiaans te leren om met haar en haar familie te kunnen communiceren. En ik heb plannen om een B&B te beginnen in Italië. Dan is Italiaans spreken een eerste vereiste!

 5. Zou ik de draad dan toch eindelijk weer eens op gaan pakken?
  4 x een half jaar volksuniversiteit cursus Italiaans gedaan.
  Daar blokte ik volledig nadat de mijn prive situatie mij te veel ging worden.
  Nam niets meer op…en begreep er niets meer van.
  Zo zonde.
  Komend jaar weer op vakantie naar Italie….wat zou het leuk zijn als er weer wat los komt en ik weer durf.

 6. we reizen graag een paar keer per jaar naar Italië en doen dan verschillende steden en dorpen aan. Hier proberen we ons tussen de locale bevolking te mengen. Maar in sommige streken is dat met mijn handen en voeten Italiaans toch lastig communiceren. Het zou zo fantastisch zijn om met deze lieve mensen beter te kunnen praten .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *