10% korting bij webshop Taste of Puglia

Even voorstellen

Wij zijn Joëlle & Hanneke. Beide hebben we een grote liefde voor Italië.

Joëlle  woont inmiddels alweer 5 jaar in Puglia, Zuid-Italië. Hier runt zij haar Little Dolce B&B met veel liefde en passie, daarnaast schreef ze een ebook over Lecce en de omgeving.

 

Hanneke komt al van jongs af aan in Italië. Sinds Joëlle er woont, heeft Puglia het hart van Hanneke ook gestolen. Het pure Italiaanse eten en de lokale wijnen. Wat is het genieten in deze regio. 

 

Taste of Puglia

Het idee ontstond daarom al snel om de typische producten uit Puglia naar Nederland te importeren. Iedereen moet dit gewoon proeven en van genieten! Daarom brengen deze dames een stukje Puglia naar Nederland. Nu kun je gewoon thuis genieten van Your Italian Moment. 

Olijfolie, truffelolie en citroenolie. De olijven in Puglia worden van november tot januari geoogst en al binnen enkele uren koud geperst. Zo wordt een olijfolie verkregen van hoge kwaliteit met een lage zuurgraad. De Italianen noemen dit; “het groene goud”.

Onze typische producten

In Zuid-Italië koken de mama’s de sterren van de hemel met de pure producten: biologische olijfolie, verse oregano en orecchiette (oortjespasta).

En laten we de koffie niet vergeten, die bij elk ontbijt wordt gedronken met een ‘taralli dolci’ (typisch zoet koekje). 

Serveerplank. Deze serveerplank is ontworpen door de Salentijnse ontwerper Massi Macci. De plank is 50 bij 21 cm en is van een grote wijnfles gemaakt. De serveerplank kun je gebruiken voor het serveren van bijvoorbeeld prosciutto, taralli of andere borrelhapjes.
Geel servies. Dit okergele servies is exclusief voor Taste of Puglia ontworpen en is volledig met de hand gemaakt en beschilderd. De kleur staat voor il tramonto (de ondergaande zon) die elke avond over Puglia schijnt.

Naast de delicatessen, pugliese servies en pugliees design hebben we nog veel meer leuke items voor in de keuken, woonkamer en badkamer. Wij werken samen met vele familiebedrijven in Puglia waar we met liefde en passie alle producten uitzoeken.

Bekijk ons assortiment op www.tasteofpuglia.nl.

 

Groen spetterservies. De grond in Puglia is rijk aan klei. Daarom maken de pugliesi al eeuwenlang keramieken servies. Het servies is geheel met de hand gemaakt en bewerkt. Met dit servies — bekend van zo’n beetje elke bed and breakfast, trullo of masseria in Puglia — zet je de echte Pugliese sfeer op tafel!

 

FEEST ACTIE

Samen met Passie voor Italia hebben wij een actie! De hele maand november kan je in de webshop van www.tasteofpuglia.nl nu (na)genieten van Puglia!

Met de kortingscode: PASSIEPUGLIA ontvang je de hele maand november 10% korting op ons hele assortimentCreeer dus ‘Your Italian Moment’ thuis met onze vele handgemaakte producten uit Puglia!

 

Veel liefs van Hanneke en Joelle

We zijn erg benieuwd wat je hebt besteld. Laat een berichtje achter om het ons te vertellen.

Ciao Anja en Jennifer

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *