De droom van Desiree komt uit

Net na de aankoop. Zo trots op Villa Montegabbione!

Desiree Grijpma heeft een inspirerend verhaal geschreven voor Passie voor Italia. Ze is onlangs met haar man Hans naar Italië vertrokken om hun droom waar te maken. Waarom Desiree deze stap heeft genomen lees in dit bijzondere verhaal. Binnenkort volgen nog meer verhalen van Desiree zodat we samen hun verbouwing kunnen beleven. Veel leesplezier.

Hoi, wij zijn Hans en Desiree en hebben in mei 2019 dit verborgen juweeltje gekocht, een oude boerderij uit 1910 in Montegabbione, in de buurt van Perugia, Orvieto en het meer van Trasimeno. En vlakbij de grens met Toscane. De villa heeft een kleine olijfboomgaard en wijngaard. We hebben een geweldig uitzicht op de bossen van een oud vestingsdorpje Castel di Fiori en op het dorpje zelf. Wat zo mooi is aan deze plek is dat het helemaal vrij ligt, maar dat je toch op loopafstand zit van het middeleeuwse dorpje Montegabbione.

 


Zoals Passie voor Italia, zijn we ook al jaren Italie fan. Als kind bezocht Hans elk jaar met zijn gezin Porlezza, vlakbij het meer van Lugano. Het enthousiasme voor Italie bleef en zo reisden we later samen naar Italië om de vele mooie regio’s in het land te ontdekken. We delen allebei een passie voor lekker eten, wijnen, natuur en geschiedenis. Ik ben communicatiespecialist, stylist en schoenenverslaafde, dus elk jaar werden stapels schoenen voor eigen gebruik geïmporteerd uit Italië.

Uitzicht over Montegabbione

Samen met een vriendin bezocht Desiree verschillende keren Umbrië om kooklessen te volgen en Italiaans te leren. Toen ontdekte ze dat Umbrië een van de mooiste gebieden in Italië is. Het heeft hetzelfde landschap en historische steden als in Toscane, maar zonder de grote drukte. Het eten en de wijn zijn uitstekend en de mensen zijn warm, gastvrij en behulpzaam.
Dus toen het plan kwam om een huis in Italië te kopen, was de keuze voor de regio Umbrië snel gemaakt.

Ons huis vanuit Montegabbione, er is weer leven na 10 jaar!

Ons plan is om gasten te ontvangen in een luxe vakantie appartement in Umbrië. Het appartement is geschikt voor maximaal 6 gasten. We zijn nu bezig met de bouw en renovatiewerkzaamheden.

Ons huis vanaf de wijngaard

Wil je de droom van Desiree volgen, dan is er goed nieuws! Desiree zal maandelijks een blog aanleveren over de vorderingen van Villa Montegabbione.

http://www.villa-montegabbone.com. Wil je Desiree volgen op Facebook en Instagram: @villamontegabbione

Tot gauw bij Villa Montegabbione. Groetjes van Desiree en Hans Grijpma.

Heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Scrol dan helemaal naar beneden.

Ciao Anja en Jennifer

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *