Casa in bocca al lupo

Waanzinnig leuke activiteiten bij “Casa in Bocca al lupo”

Wij (kees,Liz en ik) reden op een voor ons drukke zaterdag in een voorstadje van Mondovi en kwamen toevallig terecht bij een restaurantje, sprookjesachtig met waanzinnig uitzicht en geweldig eten.

Mondovvi

Omdat we die avond zelf de BBQ verzorgden voor onze gasten dachten wij; dan hebben we in ieder geval alvast gegeten, we ging naar binnen en een vriendelijke man kwam ons al tegemoet, deze man gaf mij direct een kaartje met de mededeling dat degene van het kaartje tuinen bijhoudt in de regio. Tja, dat kwam wel even goed uit want het onkruid was weeldering aanwezig. Ik gaf hem mijn kaartje en toen we thuis kwamen had ik direct een mail in mijn mailbox van deze persoon. Hij wilde mij heel snel ontmoeten en zijn plannen voorleggen. De volgende dag stond onze surf boy Fabio bij ons op de stoep, hij heeft heel lang in het buitenland gewoond en spreekt perfect Engels. Jeetje, hoe kan het dat zo iemand gewoon uit de lucht komt vallen. Wat een timing en wat een geweldige boost voor onze casa.

Fabio is afgestudeerd Yogaleraar en kan echt alles waaronder koken want de vriendelijke meneer in het restaurant is zijn vader en de kokkin is zijn moeder.

Volgend jaar gaat “Casa in bocca al lupo” heel veel leuke dingen aanbieden aan haar gasten.  Hieronder alvast een tipje van de sluier;

Yogalessen voor alle niveaus:
Hatha Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Yoga of een mix van de drie en wordt gegeven op een rustige plaats bij “Casa in Bocca al Lupo” of heel vroeg in de ochtend op een hoger gelegen dorp tijden de zonsopkomst.

Traditionele Piemontese Aperitief en BBQ & wijnproeverij

Een heerlijk aperitief bij zonsondergang met lokale wijn, gezouten vlees en kaas, gevolgd door een BBQ-feest, wijn en bier inbegrepen tot het einde van de avond.

Zelf pasta maken en koken met Fabio en zijn mama                                        

Maak je eigen verse pasta:Een minicursus waar je gaat leren hoe je verse eierpasta kan maken: iedereen maakt zijn eigen partij tajarin en maltagliati,

Fenestrelle vesting en de geschilderde dorpen:                                              

Een mooie dagtocht naar Chisone Valley 1381mt op de zeespiegel (gastheer van de Torino 2006 Winter Olympische spelen).De reis zal beginnen met een bezoek aan de “grote muur van de Alpen” de Fenestrelle vesting gebouwd in de negentiende eeuw om de grens te bewaken en te stoppen met de invasie door het Franse leger;Je zult versteld staan van het uitzicht van deze magische plek, We bezoeken de drie geschilderde dorpjes Laux, Usseux en Balbutet. (patrimonium van de Unesco)

Usseaux

Een dagtocht naar het eiland Gallinara

Gallinara

Ciao a presto Jennifer & Anja

Voor meer info ga naar https://casainboccaallupo.nl/waanzinnig-leuke-activiteiten-bij-casa-in-bocca-al-lupo/

Of neem contact op met Anja 0640802868 of via email: anjazwarthoed@gmail.com

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *