TE KOOP – ruime villa bij Gardameer met mogelijkheid B&B

Ben je op zoek naar een ruime Villa (271 m²), in uitstekende staat met zwembad, grote prachtige tuin én waar ook nog eens mogelijkheid tot B&B is? Dan is dit jouw kans!

De half vrijstaande villa is gelegen in het groen van de heuvels van Puegnago del Garda, in een schitterende omgeving, omringd door olijfbomen en wijngaarden. Deze villa is uitstekend geschikt om tot rust te komen en te ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven. De villa is in uitstekende staat en dankzij de gebruikte materialen is de villa energiezuinig (klasse B). De villa biedt voldoende binnen- en binnenruimten die ook perfect door mensen met een handicap kunnen worden gebruikt. De villa wordt omringt door een mooie en zeer verzorgde tuin van ongeveer 900 vierkante meter met zwembad en jacuzzi.

De villa bestaat uit twee verdiepingen en een kelder. Op de begane grond vinden we een grote woonkamer en een aparte zitkamer, aparte keuken, 1 slaapkamer met eigen badkamer, een studeerkamer en een tweede badkamer.
Op de eerste verdieping, 2 ruime zolderkamers, beiden met badkamer. In de kelder zijn 2 grote kamers, een badkamer met douche, wasruimte en een ruime dubbele garage.

Kenmerkend voor deze twee onder èèn kap villa zijn de mooie en comfortabele binnenruimtes, de prachtig aangelegde tuin met veel privacy en de verfijnde afwerking! Momenteel is een deel van de villa gewijd aan B & B.

Vraagprijs 590.000 euro.

Lago Properties is beschikbaar voor afspraken en andere informatie: tel:+39 380 284 3136

Puegnago sul Garda – Ruime Villa in uitstekende staat, mogelijkheid B&B

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *