Win een orginele laptop bag van Patricia van Liemt

Een echte unieke laptop bag t.w.v. € 189,00 van het merk StripperGirl, opgericht door Patricia van Liemt. Wie is Patricia? Ze studeerde filosofie aan de UvA, maar koos uiteindelijk voor een carrière bij de radio. Ze werkte o.a. als DJ bij 100% NL (waar ze nu, na haar terugkomst weer werkt als co-host is in de ochtendshow met Barry paf) en Q MusicNaast haar job voor de landelijke radio schreef ze columns en debuteerde ze met haar roman ‘De Lab baby’, waar meer dan 5000 exemplaren van zijn verkocht.

Nadat zij en haar familie naar Zwitserland verhuisde (2013), richtte ze haar eigen bedrijf op. Een exclusieve laptop tassen lijn voor vrouwen!

Patricia: “Ik ben heel trots op het feit dat al onze tassen het label ‘Made in Italy’ mogen dragen. Italië is nog altijd het kloppend hart als het gaat om luxe en authenticiteit in de lederwarenindustrie. Wij werken samen met een Italiaanse familie die bekend staat voor hun generatie lange ambachtelijke bijdrage in de mode industrie. The brand was Born in Amsterdam, Designed in Zürich and Made in Italy. Say it with a Bag! Waarom de naam StripperGirl? Vrouwen mogen laten zien wie ze zijn! En dat doen we in 2019 anders namelijk door een powerfull Laptop bag. Als founder van Strippergirl laptopbags heb ik de gelegenheid genomen kleine maatschappelijke boodschappen achter te laten op de tassen -> “Strip your thoughts”.  

De geprinte teksten op de buitenkant zoals ‘Fish don’t eat plastic’, ‘Free all circus Animal’ en ‘What would Ladi Di do’ fungeren als ‘silent attention’. Het gaat om het creëren van ‘awareness’ en hopelijk opent het een mooi dialoog. Voor de binnenkant van elke handgemaakte tas is er een speciale luxe ‘lining’ gekozen met ook daarin een boodschap verwerkt.

https://www.strippergirlbag.com/nl/

Deze mooie laptop bag t.w.v. €189,00 winnen? Like onze Facebook/Instagram pagina en laat een reactie achter op onze website (contactpagina). We horen graag waarom jij deze laptop bag zo graag wilt winnen. De winnaar wordt op vrijdag 5 juli bekend gemaakt via onze Facebook en Instagram pagina. 

Ciao Anja en Jennifer

Published by

12 thoughts on “Win een orginele laptop bag van Patricia van Liemt

 1. Als kwart Italiaanse aankomend Master student is dit voor mij dé echte musthave! Zo kan heel stylish de laptop toch mee waar hij mee naartoe moet! Studerend in Nederland, Italiaans bloed en komend jaar op studietrip naar Zwitserland, het plaatje lijkt voor mij compleet! Ik zou er dolblij van worden! 🙂

 2. Omdat het meer vrouwelijk uitziet dan een gewone laptoptas die aan je schouder hangt
  Het is elegant en Bold, toch ook professineel.
  Kan er overal mee
  Ik wil die tas winnen!

 3. Super gaaf om te lezen hoe het merk tot stand is gekomen! Houd zelf ook enorm van Italië en de bijbehorende ‘Milaan’ stijl. Ook een tassenmeisje, dus moet er van iedere soort & merk een hebben (of meerdere natuurlijk 🙂 )

 4. Geweldige actie! Voor mn werk ben ik regelmatig op reis. Zou mijn laptop heel graag in de mooie en inspirerende Circus laptoptas vervoeren en showen.

 5. Patricia ken ik nog van vroeger! Een dame met altijd goede en originele ideeën en als ze iets doet, doet ze het met passie! Ik ben een echte Italofiel, vanaf kinds af aan al. Het zit in mijn bloed denk ik. Vind de tassen zo waanzinnig mooi, dat ik er werkelijk trots op zou zijn om er 1 te winnen. En dat het dan ook nog Italiaans is, maakt het helemaal perfetto!

 6. ‘Bellissime’ deze mooie laptop tassen! Ik ben al langer op zoek naar een bijzondere, stijlvolle laptop tas voor mijn werk, maar kon niet slagen….Deze laptop bags van StripperGirl zijn écht prachtig en stijlvol. Én ook nog eens gemaakt in Italië!
  Als half Italiaanse, met een startend bedrijf in Italië, reis ik 2x per maand van Nederland naar Italië en vice versa. Nu nog met mijn laptop in een gewone zwarte tas. Maar hoe fijn en stijlvol zou het zijn om mijn laptop in een échte StripperGirl te mogen vervoeren. Met de kleine maatschappelijke boodschappen in de binnenvoering van mijn nieuwe laptop tas, heb ik vást en zeker interessante gesprekken met de mensen die ik op mijn reizen mag tegenkomen. Arrivederci e speriamo di vincere! 😉

 7. Als recent begonnen zelfstandig reisagent Yourtravel met een net nieuw gekochte laptop zou ik met zo’n mooie laptoptas wel erg worden verwend! Een tas met een boodschap op de tafel zorgt meteen voor een bijzondere opening van het gesprek!

 8. Ik heb jarenlang thuis gezeten door autisme, maar ik ga na de zomer beginnen aan HBO verpleegkunde. Ik vind het super spannend, maar ik ben ook trots. Ik zoek nog een mooie tas voor mijn laptop die ik mee moet naar school en deze is natuurlijk geweldig!

 9. Ik gebruik nu een tas die eigenlijk niet geschikt is voor een laptop. Maar los daarvan vind ik dit dus echt ook een heel mooi exemplaar. En het ontwerp past heel goed bij me. Ik heb echt iets met taal / teksten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *