Beleef een geweldige fitness retraite in Lucca, Toscane

Maureen Freelink is een geweldige hardloopcoach en personal trainer.

Sinds 2007 is Maureen een volledig gekwalificeerde Personal Trainer en Oefenverwijzingsspecialist. Oorspronkelijk komt ze uit Amsterdam, maar ze heeft vele jaren in Engeland en Italië gewoond. Zij combineert haar ervaring als voormalig internationaal atleet in de 800 meter discipline, en de kennis van atletiektraining om gespecialiseerde trainingsprogramma’s te creëren die echt resultaat opleveren, of je nu een marathon wilt lopen of gewoon een beetje fitter wilt worden.

In de loop der jaren heeft ze zich gespecialiseerd in de conditie van vrouwen en heeft ze veel vrouwen geholpen om langdurige resultaten te bereiken. Als personal trainer geeft zij haar klanten graag gevarieerde en leuke op maat gemaakte trainingsprogramma’s en voedingsadvies om hun specifieke gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. Als moeder van 3 jongens begrijp ze de druk van jongleren, werken en weer in vorm komen na de zwangerschap, ze is gepassioneerd door het trainen van haar klanten, terwijl zij volledige steun en begeleiding bied.

Maureen geeft trainingen in Amsterdam en is beschikbaar om te trainen in elk deel van de stad en omgeving. Ook verzorgd zij trainingen op afstand door middel van online coaching en trainingstrajecten.

Maureen gaat van 12 tot 16 september een retraite verzorgen in de buurt van het Lucca Toscane 2019

Vrouwen Fitness-retraite met een glimlach

Lucca, Toscane 12-16 september 2019

 

4 mooie huisjes met gedeeld zwembad / 12 bedden / 6 tweepersoonskamers / mooie locatie in de Toscaanse heuvels / 20 minuten van Lucca stad.

Prijs € 799

Inbegrepen:

Accommodatie 4 nachten, 4 personen per huis, 2 slaapkamers met 2 enkele bedden, gedeelde badkamer, keuken en terras.

Zes trainingen een combinatie van circuit/zwembad/lopen of wandelen/hoge intensiteit & krachttraining en een yogasessie bij zonsondergang.

Maaltijden fruit & eiwit ontbijt elke ochtend / 2 lunches & 2 diners & 2 diners & zondagse lunch in de Toscaanse heuvels. Koffie, thee & water inbegrepen bij de maaltijden. Al het eten is gezond en met de hand bereid, ze helpen uw fitnessdoelen te maximaliseren zonder aan smaak in te boeten. Eten wordt gebruikt om uw training te revitaliseren en aan te vullen, zodat u nooit honger krijgt.

Eén Sensi-therapie sessie *

Niet inbegrepen:

Vluchten & Transfer, beschikbaar om transfer te regelen op aanvraag vanaf de luchthaven van Pisa of geadviseerd om een auto te huren vanaf de luchthaven van Pisa of Florence.

Zaterdagavond en -diner (zaterdagmiddag en -avond is gratis).

Massagetherapeut (extra kosten op aanvraag)

Betaling 50% moet vooraf worden betaald om de reservering te bevestigen en 50% voor 15/7.

De retraite wordt geleid door Maureen, Judith Westerveld (Holistic Life Coach) en Donna D’Souza (Massage therapeut).

* Sensi therapie is een holistische vorm van therapie en is gericht op het behandelen van mensen als geheel. Het verwijdert giftige stoffen uit het lichaam uit de voeding en allergie door middel van metingen en verschillende massagetechnieken. De therapie zet onmiddellijk het proces van genezing in gang en wordt afgestemd op uw behoeften.

 

Minimum deelnemers voor de retraite is 8 personen.

Voor vragen en boekingen klik op onderstaande link:

https://www.maureenfreelink.com/fitnessretreats

https:/www.facebook.com/MFfemmefit

 

 

 

 

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *