Wij zoeken jou!

Film- en animatiestudio REDRUM is op zoek naar levensgenieters die willen aanschuiven aan de mega gezellige Aviko buurttafels in Italië. Van 30 juni tot 12 juli maken zij samen met Aviko een tour door Italië. De foodtruck bezoekt Genua, Carrara, San Miniato, Monterotorondo, Le Marche, San Vito Marina en Parma.

 

Nodig je vrienden en familie uit. Het leven en voornamelijk het eten wordt in beeld gebracht en dat laatste doe je natuurlijk nooit alleen. Daarom is Aviko op zoek naar mensen die van een hapje, drankje en gezelligheid houden. Ben jij in die periode op vakantie in dit heerlijke land, wonen jouw oom en tante daar of verdient jouw lieve Nona een avondje uit? Nodig ze uit voor deze onvergetelijke avond en stel ze voor aan REDRUM en Aviko. Er wordt een foodtruck geplaatst, lang gedekte tafels en de chef maakt een geweldige Italiaanse maaltijd. De avond wordt gefilmd en op de Nederlandse TV uitgezonden en natuurlijk kun je ook alles online terugvinden.

Direct opgeven? Welcome to the Italy Club! We zien graag recente foto’s en je beschikbaarheid tegemoet via casting@redrumbureau.com  o.v.v. ON TOUR. Vragen? Let us know!

Laat je Passie voor Italia ook weten of je aanwezig bent bij een van de buurttafels? We ontvangen graag de foto’s. passievooritalia@gmail.com.

Ciao Anja en Jennifer

 

Published by

2 thoughts on “Wij zoeken jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *