WIN WIN WIN – Hét PIOPPI dieetboek en het kookboek

HET PIOPPI DIEET – Iedereen heeft er vast wel eens over gehoord, maar wat is het eigenlijk? Pioppi is een plaats in de Italiaanse gemeente Pollica, provincie Salerno. De inwoners van het Zuid-Italiaanse dorp Pioppi worden gemiddeld 10 jaar ouder dan de gemiddelde mens. Ze hebben geen last van chronische ziektes, diabetes 2 en ernstig overgewicht. Hun geheim: anders eten, genoeg bewegen en slapen.

Aseem Malhotra, cardioloog, ontwikkelde het Pioppi dieet, een mediterraans dieet gebaseerd op het menu van de inwoners van Pioppi. Met veel vers en écht eten.

Cardioloog Malhotra pleit al jaren voor minder pillen (zoals statines en insuline) en meer aandacht voor gezonde voeding met minder koolhydraten en meer gezonde vetten. Oók voor hart- en bloedvaten. Onderzoek wijst uit: Het Pioppi-dieet levert gegarandeerd succes.

HET PIOPPI KOOKBOEK Na het enorme succes van Het Pioppi-dieet is er nu het kookboek met de lekkerste Pioppi-recepten. Voor iedereen die van lekker eten houdt én streeft naar een gezonde levensstijl. Geniet van de heerlijke en snelle gerechten als frittata met eieren, spinazie en spekjes, groentelasagne met zoete aardappel en kaas, en kipnuggets met zelfgemaakte ketchup.

Alle recepten zijn volgens de basisprincipes van Pioppi én geschikt voor alle dagen van de week. De handige weekmenu’s en tips maken het boek extra praktisch en haalbaar voor iedereen. Eet, leef en voel je fit als de mensen uit het piepkleine Italiaanse dorpje Pioppi! Het Pioppi-dieet: al meer dan 60.000 boeken verkocht. Voor meer informatie kijk dan op: https://pioppi-dieet.com

Hoe kun je de 2 prachtige boeken winnen: Volg ons op Facebook en Instagram en tag degene met wie je deze 2 boeken graag wilt delen. We mogen 2×2 boeken weggeven. Op winnaars worden op vrijdag 7 juni bekend gemaakt via Instagram en Facebook. Veel succes!

Ciao Anja en Jennifer

 

Published by

2 thoughts on “WIN WIN WIN – Hét PIOPPI dieetboek en het kookboek

  1. Italië heeft goede smaak; Italianen maken heerlijke pasta. Ik hou van het mooie land zoals Italië. Ik reis heel graag door heel Italië om culinaire smaak leren te kennen. En vol passie voor Italië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *