Villa te koop in de Langhe Piemonte

TE KOOP waanzinnig mooie villa €625.000 

Moderne nieuwe villa – gebouwd in 2012 – op een prachtige panoramische locatie aan de rand van Barolo’s Unesco beschermd gebied in de regio van Piemonte Italië.

De villa is uitgerust met een hoge standaard met een grote woonkamer met keuken, eetkamer en woonkamer; apart gastenappartement; zomerkeuken; 12 x 4 m overloopzwembad; zonneterrassen; grote garage; gemakkelijk te onderhouden terrein.

In de gevel is Luserna steen verwerkt, de traditionele steen van de Langhe. Zonnecollectoren en zonneschermen zorgen voor energie-efficiëntie en comfort, terwijl het interieur zowel tijdloos als praktisch is. Dit is een villa voor liefhebbers van eenvoudig design gecombineerd met moderne technologie in een prachtig natuurlijk landschap.

Begane grond

De begane grond bevat een grote kamer verdeeld in een woon-, eet- en keukengedeelte – het heeft zes grote glazen deuren die toegang geven tot het terras buiten. In het midden van de kamer bevindt zich een vrijstaande, draaibare houtkachel die in de koelere seizoenen voor extra gezellige warmte zorgt.

De begane grond heeft ook een kleine bijkeuken, een gastenbadkamer en een trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping

De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers, elk met een eigen badkamer, en alle ramen zijn voorzien van beschermende horren. De badkamer van de grootste van de drie slaapkamers, de master suite, is uitgerust met een ligbad en een bidet.

Twee van de drie slaapkamers hebben toegang tot een groot balkon met een fantastisch uitzicht.

Het gastenappartement

Naast het zwembad en het benedenterras vindt u nog een extra accommodatie: een gastenkamer met badkamer, een goed uitgeruste zomerkeuken die volledig kan worden geopend naar het zwembadterras en een grote berging – waar ook de zwembaduitrusting zich bevindt.

 

 De buitenruimte & het zwembad

De buitenruimte, ontworpen om maximale bruikbaarheid en minimaal onderhoud te garanderen, beschikt over twee grote beschutte terrassen op verschillende niveaus: gelegen op een beschermde zuidhelling, kunnen ze het hele jaar door worden gebruikt.

Het boventerras voor het huis is verdeeld in een schaduwrijke en een niet-schaduwrijke zithoek. De grote designgrill, met rookafvoer, is niet alleen praktisch, maar ook aantrekkelijk.

 

Aan de zijkant van het huis is een grote privéparkeerplaats voor meerdere auto’s: het pand bevat ook een garage, gelegen in een ander gebouw in de nabijgelegen borgo.

Op het lager gelegen terras, bereikbaar via een buitentrap, is een hoogtepunt van de woning het stijlvolle 12 x 4 meter overloopzwembad, dat lijkt te zweven boven het prachtige omringende landschap.

Diensten

Leidingwater, elektriciteit, vloerverwarming, zonnepanelen, internet, GPL-tank.

Het huis is geschikt voor 8 tot 10 personen – het is het hele jaar door bewoonbaar, en kan gemakkelijk worden gebruikt voor vakantieverhuur.

@Casa Pietra d’Oro – vakantievilla in Piemonte

https://www.huisenaanbod.nl/index.php?p=detail&sLand=Italie&sProv=Piemonte&sRegio=&sPlaats=&Koophuur=K&order=&lan=NL&det=l2q1010102i1k*&loc=IT:PIE:::;&AdvId=2219371

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *