Win kaartjes voor het Italië evenement Smaak en Stijl

Op 24, 25 en 26 mei ben jij welkom op hét Italië Event van het jaar op kasteel De Haar in Utrecht! Wij mogen 2×2 kaarten weggeven.  Volg ons op Facebook en Instagram en laat ons hier weten waarom jij dit mooie event zo graag wilt bezoeken. Vrijdag maken we de winnaar bekend. Succes!

Nederlanders zijn graag in Italië, maar Italië is af en toe ook in Nederland te vinden! Tijdens het Italië Evenement komt dit veelzijdige vakantieland helemaal tot leven. Hier ontdekt, proeft, hoort en beleef je Italië alsof je er echt bent. Ontmoet de hoofdrolspelers van het programma Het Italiaanse Dorp Ollolai, proef de lekkerste Italiaanse wijnen, koffie en pasta’s, luister naar  Italiaanse live muziek , laat je inspireren voor volgende reis naar Italië. Of wordt het een taalreis? Er is zoveel te zien! Je komt ogen en oren te kort.

| Smaak & Stijl bij Kasteel de Haar.

Kinderen zijn uiteraard meer dan welkom tijdens het evenement. Ze mogen gratis naar binnen (tot 12 jaar) en er is van alles te doen. Zo kunnen de jongste kinderen op het Sardijnse plein ezeltje rijden. Aaien en knuffelen mag natuurlijk ook, want dat zijn de dieren wel gewend. Elders in de kasteeltuin kunnen de kinderen naar hartenlust klimmen, knutselen en watertrappelen.  Zo is er een speciale speurtocht waarmee kinderen meer te weten komen over Italië én Kasteel de Haar. Uiteraard ontbreekt ook het mega-springkussen dit jaar niet en voor de ware durfal is Le Perle dell’Acquaweer van de partij. Wie kan er op water lopen zonder te vallen of nat te worden. Op de website kun je tickets kopen voor deze leuke attractie.

Dit weekend is het dan eindelijk zo ver; de 16e editie van het Italië Evenement! Een heel weekend lang genieten van Italiaanse charme in de breedste zin van het woord! Ontdek, proef, beluister en beleef alle facetten van Bella Italia alsof je er daadwerkelijk bent!

Wij mogen 2 x 2 kaarten weggeven voor dit passievolle evenement

Geef  in een reactie aan waarom je deze kaarten graag wilt winnen!!

A Presto!!

Voor info over het programma kunt u kijken op http://www.italieevenement.nl of @italieevenement.

Veel liefs Anja en Jennifer

Published by

7 thoughts on “Win kaartjes voor het Italië evenement Smaak en Stijl

  1. Heel graag zou ik willen winnen omdat ik net terug ben van mijn uitwisseling naar Rome en het Italiaanse leven nu al mis! Daarnaast is mijn vriend half Italiaans en heel heel bijna jarig, dus… perfecte verjaardagscadeau lijkt mij! Ik zeg win-win!

    Laura

  2. Ben gek op alles wat met Italië te maken heeft: eten, auto’s, de mensen,de taal, ik ben er zelfs getrouwd. Dus super leuk om komend weekend naar dit Italiaanse evenement te gaan, samen met vrienden.

  3. Ik zou graag met Judy Runderkamp naar dit Italië evenement gaan. We moeten natuurlijk goed voorbereid zijn als we ik oktober naar het Casa in Bocca al Lupo in Italië gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *