MOEDERDAG WIN ACTIE

WIN 2 flessen Italiaanse witte wijn voor jouw liefste moeder. Laat een reactie achter en vertel waarom jouw moeder dit zo verdient! Op Moederdag maken we de winnaar bekend.

Poderi Cellario – Toen wij jaren terug met een vriend van ons naar zijn vrienden Poderi Cellario gingen om te proeven hadden we al een paar keer een Favorita (witte wijn met een licht tinteltje) geproefd maar we vonden deze altijd net wat te zuur. Maar dit keer was anders! Wat een fantastische wijn was en is dit, elk jaar wordt deze ook lekkerder en voller lijkt wel. Inmiddels hebben wij –  Casa in Bocca al Lupo – al meer van hun heerlijke wijnen in ons assortiment opgenomen, waaronder de kroonde DOGLIANI DOCG SUPERIORE. Onze gasten kunnen deze wijnen proberen uit het wijnrek.

WIN ACTIE:

Omdat onze wijnboer altijd blij is met onze komst mogen we 2 flessen Favorita weggeven! Laat een hieronder reactie achter en vertel waarom jouw moeder dit wijnpakketje zo verdient. Wie weet proost jij binnenkort met jouw moeder op het leven. Op Moederdag maken we de winnaar bekend via onze Facebook pagina en op Instagram. 

Veel liefs van Anja en Jennifer

Cinzia Cellario – http://www.podericellario.it/

Published by

6 thoughts on “MOEDERDAG WIN ACTIE

  1. mijn moeder is de liefste moede en oma,en ze staat altijd voor ons klaar,dus haar verras ik graag met deze lekkere wijn

  2. Dit is het perfecte pakketje voor mijn moeder omdat ze altijd eerst aan anderen denkt en dan pas aan zichzelf. Hoog tijd dat zij eens een keertje in het zonnetje gezet wordt, en hoe kun je dit beter doen dan met een lekkere fles wijn! Proost mams 😉

  3. De laatste 7, 8 jaar ben ik persoonlijk een enorme gegroeid. En nu realiseer ik me wat mijn moeder verdiende. Helaas kan ik die inzichten niet meer met haar delen. Maar gelukkig kan ik terugkijken en ben ik dankbaar voor de momenten dat ik wel naar mezelf luisterde en mijn moeder haar de aandacht gaf die zij verdiende en haar een groot plezier mee deed (en mezelf ook). Dankzij haar heb ik Italië ontdekt en ben ik graag, net als zij vroeger, samen met onze Italiaanse vrienden in de Piemonte!
    Zij verdient dit om ingedachte met haar te toosten en te proosten op het leven zoals het is…

  4. Mijn lieve mam is mijn eigen Favorita! Waarom? Lief, behulpzaam, zorgzaam, pienter én eerlijk. Altijd tijd makend voor een ander, en soms wat te weinig voor haar zelf. Met deze lekkere wijn mag ze eens even goed de tijd nemen voor zichzelf en heerlijk genieten! Hopelijk samen met mij hihi. Duimen!

  5. Mijn ma is echt een fijnproever! Ze verdient een borreltje zodat we weer lekker samen op het balkon kunnen bijkletsen onder het genot van een wijntje en kaasjes. Mmmm! Wie wilt dat nu niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *