Huis te koop – Lago Maggiore

Ben je op zoek naar een prachtig huis aan het Lago Maggiore, kijk dan snel verder – Verbania PALLANZA – Toplocatie. CHARMANT HISTORISCH PAND, gebouwd in ‘1800, met uitzicht op een van de mooiste pleinen in Verbania. MET ZICHT OP HET MEER!

Dit prestigieuze, historische huis is gelegen aan de prachtige promenade langs het meer van Pallanza, op een zonnige locatie met een spectaculair uitzicht op het meer en de eilanden.

Het karakteristieke huis omvat: Begane grond (75 m²): dubbele entree, berging, kelder en badkamer, een afzonderlijke ruimte voor het stallen van fietsen, motorfietsen, kajaks …
Eerste verdieping (90 m²): een prachtige, ruime dubbele woonkamer met open haard en uitzicht op het meer balkon (4 m²), aparte keuken en badkamer.


Tweede verdieping (90 m²): drie slaapkamers, balkons (4 m²) en een badkamer.
Derde verdieping (90 m²): Zolder met een panoramische toren met uitzicht op het meer.

Het pand is onderhouden met oog voor detail en respect voor de authentieke details; marmeren vloeren, Liberty cementtegels en antieke houten vloeren, gedecoreerde plafonds, stenen balkons, smeedijzeren balustrades en nog veel meer.

Een woning op een toplocatie, met karakter, dat een stukje Italiaanse geschiedenis bevat. Prijs: 850.000. Kijk op www.lagoproperties.com  voor een ruim aanbod aan appartementen en woningen in het prachtige merengebied in Noord-Italie.

Lago Maggiore is het 2e grootste meer van Italië. Rondom dit prachtige meer vind je afwisselend landschap van bergen en stranden. Het ligt in het grensgebied van Italië en Zwitserland, met zeer aantrekkelijke steden als Locarno en Ascona. Van de glooiende oevers van het meer met gezellige en drukke stadjes als Stresa en Luino en tal van bezienswaardigheden, ben je in enkele kilometers in natuurgebieden met prachtige groene dalen en bergtoppen die tot een hoogte van 3000 meter reiken.

 

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *