Thriller Ciao Sicilia van Marelle Boersma

Thriller Ciao Sicilia is geschreven door Marelle Boersma. Lees dit prachtige boek dat zich afspeelt in Sicilia. Tevens vertelt Marelle Boersma over haar leven en waarom ze haar ‘IK VERTREK’ thriller reeks heeft geschreven.

  • Op het moment dat Anne de envelop in een brievenbus laat vallen, weet ze dat ze nooit meer terug kan. Haar werk als chocolatier, haar echtgenoot Benny en haar vriendschap met Daan, alles moet ze achterlaten. Ze vertrekt naar het Italiaanse eiland Sicilië in de hoop dat ze daar niet gevonden wordt…

“Ik schrijf over Nederlanders die hun droom achterna gaan en vertrekken naar het buitenland.”

Als geboren en getogen Arnhems meisje, ben ik uiteindelijk in Wageningen beland waar ik twee mooie jongens heb gekregen die nu allebei op eigen stevige benen staan. Ik heb nooit gedacht dat ik schrijfster wilde zijn/worden. Wel schreef ik vanaf mijn jonge jeugd alles op wat ik meemaakte of wat me bezighield. Maar pas vanaf het moment dat mijn vader een boek publiceerde begon het te kriebelen. En dat is nooit meer gestopt…

Mijn thrillers

Mijn eerdere thrillers speelden zich af in het grijze gebied tussen waargebeurd en fictie. Slachtoffers van misstanden namen vaak uit zichzelf contact met mij op, omdat ze hun verhaal wilden vertellen en andere mensen wilden waarschuwen. Een klein steentje in de grote zee aan misstanden.

IK VERTREK thriller reeks

Op dit moment schrijf ik aan een serie: de Ik-vertrek thriller reeks. Waarom vertrekken mensen uit Nederland? Waarom laten ze hun familie en al hun zekerheden achter? Geen vast personage, wel steeds een andere locatie. De delen kunnen onafhankelijk van elkaar gelezen worden. Ik kijk al jaren naar de tv-serie IK VERTREK waarin ik zie met welke naïviteit mensen een compleet nieuw leven in het buitenland opzetten. Ik bewonder hun lef en ben vast niet de enige die met het nodige leedvermaak van deze afleveringen geniet.

Totdat…Ikzelf met mijn partner Jan naar het buitenland ben vertrokken. Ik woon en werk voor een groot deel in de Algarve (Portugal), waar ik in de rust van ons land mijn boeken schrijf en schrijfvakanties organiseer. Ik ervaar nu aan den lijven wat vertrekken uit je vaderland met een mens doet, een prachtig leven maar met moeilijke momenten.

Mijn ervaring als schrijver?

Ik ben auteur van inmiddels vijftien succesvolle boeken, waaronder o.a. de bestsellers Ik volg je en Vals Alarm (ruim 100.000 verkochte boeken). De eerste thriller verscheen in 2005. Vanaf dat moment is er elk jaar een boek uitgekomen. Een heel rijtje inmiddels.

In 2017 verscheen de autobiografische roman Kruimels zijn ook brood, die ik samen met mijn vader schreef.

Recensies Ciao Sicilia:

100% NL –           “Spannend tot het einde.”

Vriendin –            “Super spannende en coole thriller, doorspekt met een heerlijk vleugje Italiaanse warmte.”

Margriet –           “Fijne nieuwe thriller van Marelle Boersma.”

Bibliografie:

De thrillers worden uitgegeven door: De Crime Compagnie De meeste zijn verkrijgbaar als een papieren boek én als ebook.

– 2005 – thriller Nephila’s Netwerk

– 2006 – thriller Stil Water

– 2007 – literaire thriller Complex

– 2008 – literaire thriller Schaduwspelen

– 2010 – literaire thriller de Babymakelaar

– 2011 – psychologische thriller Vals Alarm

– 2013 – psychologische thriller Moederziel

– 2013 – psychologische thriller Ik volg je

– 2014 – thriller Nobody

– 2015 – thriller Enkele reis

– 2017 – psychologische thriller Blind date

– 2017 – autobiografische roman Kruimels zijn ook brood

– 2018 – Ik vertrek thriller Chateau de Provence

– 2019 – Ik vertrek thriller Ciao Sicilia

ThrillerAcademie

Marelle is initiatiefnemer van het oprichten van de ThrillerAcademie, die in 2018 haar deuren heeft geopend. Dit is een schrijfschool waarin de techniek altijd gecombineerd wordt met meelezen en feedback geven op een eigen verhaal. Je kunt als cursist je eigen opleiding samenstellen door een keuze te maken uit de online schrijfmodules, die gecombineerd worden met marketing en branding (gegeven door Antoinette Kalkman) zodat je opgeleid wordt in alle facetten van het auteurschap. https://www.thrilleracademie.nl/

Ik ben erg benieuwd wat jullie van het boek vinden en of je misschien al eerder een boek van Marelle Boersma hebt gelezen. Laat een berichtje achter en we zullen altijd reageren :).

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *