Kookvakantie met Barbara Valletta

 

Is koken je passie en heb je altijd al wat meer willen weten over de Italiaanse keuken? Dompel je dan onder in het echte Italiaanse leven en do as the Italians do!

Vanaf Pasen stelt Barbara haar keuken en haar casa weer open voor liefhebbers van het Italiaanse leven én het Italiaanse eten.

Barbara Valletta                          Casa Barbara

Samen de inkoop doen, marktjes bezoeken, een cappu drinken op het terras. En natuurlijk samen kneden, hakken, koken, proeven en uitgebreid eten met een locale wijn ernaast! De armeluiskeuken is de keuken  waarin ik ben opgegroeid in het mooie, authentieke Abruzzo.

Koken is mij met de paplepel ingegoten door zowel mijn Nederlandse moeder als mijn Italiaanse nonna. Nog leuker vind ik het om mijn kennis over te dragen en samen iets moois creëren met lokale producten, de zgn.  km 0 producten.

 

Slapen die je in de B&B tegenover mijn woning en er is naast een gezamenlijk programma, ook tijd genoeg voor je eigen ding. Het prachtige zandstrand van Pineto is lopend in nog geen half uurtje te bereiken. Tevens (e-) bike routes voorhanden. Aankomst op iedere willekeurige dag van de week mogelijk. Tevens losse kookworkshops voor de vakantiegangers die in de buurt bivakkeren.

Voor info: bel of app  Barbara, 06 53520516. www.kookvakantie.com

Je kunt je nu, alleen of met je partner/vrienden, inschrijven voor een sleep & experience in een prachtig onontdekt gebied in Italie: Abruzzo. En…….ROMA IS SLECHTS 2 UURTJES RIJDEN!! 

 

Iedere zaterdag begint er weer een nieuwe kookweek dus inschrijven is mogelijk op elke willekeurige zaterdag van het seizoen dat loopt t/m 27 oktober.Kom je liever van woensdag tot woensdag of voor een kortere vakantie: alles kan!Voor meer info bel Barbara: 06 53520516of mail naar:      mailto:info@kookvakantie.com

Onze  Casa Barbara staat in het ongerepte Abruzzo, midden/zuid Italie, op slechts 2 km van de prachtige hagelwitte kust van de Adriatische zee en een klein half uurtje vanaf vliegveld Pescara. 

Op de zaterdag van aankomst, komen we allemaal samen op mijn terras en gaan we lekker genieten van de antipasti, wijntjes en het uitzicht op de zee en de natuur. ’s Avonds ga je naar je prettige verblijf terug in de keurige B&B (tegenover mijn Cucina, zie foto’s) en daar wordt vanaf zondagochtend iedere ochtend een Italiaans ontbijt geserveerd.

Je hebt dagelijks genoeg vrije tijd om het prachtige, ongerept Abruzzo te leren kennen, te fietsen, het strand te bezoeken of urenlang te wandelen. Op donderdagochtend vindt de vijfde en tevens laatste workshop plaats(warme lunch) Donderdagmiddag en vrijdag zijn vrij te besteden. De kosten voor een hele week verblijf in Casa Barbara in 2019:

7 nachten logies en 7 keer ontbijt, 5 kookworkshops/maaltijden en 2 uitstapjes zijn:

1645,00 euro voor 2 personen obs tweepersoonskamer, 8 daagse reis(excl. vliegticket Ryanair)

850,00 euro voor 1 persoon 8 daagse reis(excl. vliegticket Ryanair)

 Bel voor info naar Barbara Valletta, 06  53520516 of mail naar:info@kookvakantie.com

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *