Yoga retreat in Italië

Sylvia Welsing-Schaefer en Mariska Bakker organiseren opnieuw een yoga retreat in de heuvels van Umbrië. Voor informatie en/of boekingen kun je mailen naar mariska@eventi-italiani.nl of bekijk de Facebookpagina https://www.facebook.com/yogaretreatinitaly/.

Afgelopen voorjaar was er een bijzonder yogaretreat in de heuvels van Umbrië, georganiseerd door Mariska Bakker en Sylvia Welsing-Schaefer. De omgeving en de locatie waren werkelijk prachtig. In de Sabina heuvels op een uur rijden van Rome. Er werd heerlijk voor de gasten gekookt met lokale producten en  2 x per dag was er een yogales onder leiding van Sylvia, arts en gecertificeerd yogadocent (500RYT).

De omgeving leent zich bij uitstek voor een wandeling en er zijn talloze kleine dorpjes in de omgeving, de een nog mooier dan de andere.

“We denken er nog vaak met plezier aan terug en zijn dan ook heel blij om te melden dat we het nog een keer gaan organiseren van 21-28 september 2019. Voor informatie en/of boekingen kun je mailen naar mariska@eventi-italiani.nl of bekijk de Facebookpagina https://www.facebook.com/yogaretreatinitaly/.”

 

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *