Reis op maat voor jouw Valentijn

Reis op Maat Amalfi kust – Ravello Mare

Verras je geliefde op Valentijnsdag met een reis naar deze super romantische getaway aan de Amalfi kust ❤️. Art Hotel Marmorata 4* in het mooie Ravello Mare is gebouwd tegen de rotsen van de Amalfi kust, in een voormalige papiermolen. Geniet tijdens het ontbijt op het terras van het geweldige uitzicht en neem een duik in het kristalheldere water van de Mediterrane Zee. Een wandeling langs de kust brengt je in een uurtje in het dorp Amalfi.

In restaurant L’Antica Cartiera worden traditionele gerechten geserveerd, waaronder visspecialiteiten en huisgemaakte pasta. Je kunt genieten van ontbijt, lunch en diner in de stijlvolle eetzaal of op het terras met uitzicht op zee.

Zie jij je al zitten aan dit tafeltje met je geliefde? Voor meer info en prijzen; neem contact op met Travel Counsellor Marie-Louise 0610932212 | marie-louise@travelcounsellors.nl

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *