WIN gratis verblijf bij Agriturismo Poggio Antico

Win een verblijf van één week voor twee personen in het door velen zeer geliefde appartement Belvedere op @Agriturismo Poggio Antico op de grens van Umbria en Toscane, aan het meer van Chiusi. Een prachtige locatie! 

Om mee te dingen naar dit gratis verblijf zijn er een aantal handelingen te verrichten, we hebben ze voor u op een rijtje gezet:

 

1. Ga naar Facebookpagina Agriturismo Poggio Antico en geef een like aan de pagina.

2. Zoek dit zelfde bericht op onze Facebookpagina @Agriturismo Poggio Antico (meteen bovenaan de pagina) en deel dit bericht OPENBAAR op je eigen pagina, dus voor iedereen toegankelijk.

3. Zet onderaan dit bericht de opmerking ‘gedeeld’.

Tot en met zondag 10 februari kunt u meedingen met deze loting, direct daarna zullen ze uit de deelnemers die aan álle voorwaarden hebben voldaan een winnaar trekken en bekend maken! Daarna mag u natuurlijk wel nog blijven liken en delen, daar zijn ze altijd erg blij mee 🙂

Het verblijf is gepland voor voorjaar 2019 (of indien gewenst zou ook 2020 mogen zijn) of najaar 2019, de precieze week wordt in onderling overleg gekozen en is afhankelijk van de beschikbaarheid van het appartement Belvedere. https://www.poggioantico.net/nl/appartement-belvedere/

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *