Monica Belluci

Monica Belluci

 

Monica Bellucci is de wereldberoemde Italiaanse actrice die veel films heeft gemaakt in Hollywood, het model en actrice Monica is de avatar van ware schoonheid en vrouwelijkheid.

De ouders van Monica waren arm. Haar vader was een emigrant uit Baluchistan (de regio in het westen van Afghanistan). Hij was een Iraanse man en islamitisch. Brunella Briganti, de toekomstige moeder van Monica, werd opgevoed als een goede katholiek, maar ze trouwde met de buitenlandse man tegen de wil van haar familie en kennissen.

Voor haar acteercarrière Monica Bellucci was een zeer succesvol model, maar ze wilde meer. Haar acteerdebuut vond plaats in 1990 in de Italiaanse cinema. Haar eerste werken waren stukjes in de films «Vita coi figli» (Het leven met zonen), «La Riffa» (An abuse) en «Briganti» (The gangsters)

In hetzelfde jaar maakte Bellucci de rol van een fatale courtisane in de film van de beroemde Franse regisseur Bertrand Blier «How Much Do You Love Me ??», haar partner was Gerard Depardieu. De volgende grote rol van Monica was het werk in de film «The Stone Council» (2006), waar ze speelde met Catherine Deneuve en Moritz Bleibtreu. Haar publiek herinnerde zich de rol van Bellucci in Hollywood thriller «Shoot ‘Em Up (2007) met Clive Owen. Ook moet worden opgemerkt dat de beroemde actrice ‘acteert in het Italiaanse melodrama «L’uomo che ama» (2008), waar ook Kseniya Rappoport speelde.

 

Het privé-leven van Monica Bellucci: De beroemde Italiaanse actrice had alleen affaires met haar collega’s – ze was in het begin korte tijd getrouwd met de Argentijnse fotograaf Claudio Carlos Basso, korter getrouwd dan dat ze verloofd was met de Italiaanse acteur Nicola Farron.

Tijdens deze periode wist Bellucci ook samen te werken met Franse acteurs als Sophie Marceau en Daniel Auteuil. Het is ook de moeite waard om de films te vermelden met haar betrokkenheid «The Sorcerer’s Apprentice« (2010) met Nicolas Cage en «Manuale d’amore 3» met Robert De Niro. In 2014 maakte de actrice de vertoning van diva van Opera in de populaire sitcom Amazon «Mozart in de Jungle» met Gael Garcia Bernal. In 2015 werd Bellucci de eerste volwassen Bond’s vrouw (Daniel Craig).

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *